Donacija Caritasovoj narodnoj kuhinji u Senti

Narodna kuhinja u Senti i tokom 2016. godine bit će mjesto na kojem 500 korisnika redovno može da dobije sigurne obroke, zahvaljujući tradicionalnoj novogodišnjoj donaciji koju je kompanija “Japan Tobacco International” (“JTI”) uručila humanitarnoj organizaciji “Caritas”.

Jozef Nađ, predsednik “Caritasa” koji brine o radu Narodne kuhinje u Senti, primio je donaciju od Makota Očiaia, direktora “JTI” fabrike u Senti.

“JTI” surađuje sa Caritasovom narodnom kuhinjom u Senti već devet godina, a ova praznična tradicija dio je naših dugoročnih planova – izjavio je Makoto Očiai, direktor “JTI” fabrike u Senti.

Ta kompanija ovu filantropsku aktivnost svake godine realizira u decembru, kad je pomoć najpotrebnija Narodnoj kuhinji u Senti zbog smanjene ponude sezonskih poslova i većeg broja građana kojima je ovo jedini način da prehrane porodice. “JTI” već devet godina daje značajan doprinos da 500 korisnika Caritasove narodne kuhinje imaju siguran obrok svakog dana.

Vidi: http://www.danas.rs/danasrs/srbija/narodnoj_kuhinji_u_senti_obezbedjeni_obroci_i_za_2016_.1084.html?news_id=313647

Japan adom Zenta