Adomány a Caritas népkonyhájának Zentán

A Caritas népkonyhája 2016-ban is az a hely lesz, ahonnan naponta 500 ember kap ebédet. Ez annak az adománynak is köszönhető, melyet a „Japan Tobacco International” („JIT”) adott át újévre.

Az adományt Msgr Nagy József plébános, a Caritas elnöke fogadta a népkonyha javára, melynek munkáját vezeti. Az adományt Makoto Ochiai, a „JIT” igazgatója nyújtotta át.

A „JIT” már kilenc éve működik együtt a Caritas-szal és támogatja a népkonyhát. Ez a cégnek szociális felelősségvállalása és hosszú távú tervének része, – mondta Makoto Ochiai igazgató.

A cég emberbaráti tevékenységét minden év decemberében fejti ki, amikor a legnagyobb szükség van rá a Caritas zentai népkonyháján, mivel csökken a kínálat a szezonális munkák iránt és nő azon polgárok száma, akik számára ez nagy segítség abban, hogy élelmezzék családjukat. Az adomány, mely az elmúlt kilenc évben a „JTI”-tól érkezett, nagyban hozzájárul a Caritas népkonyha rendszeres működésének fenntartásához.

Lásd: http://www.danas.rs/danasrs/srbija/narodnoj_kuhinji_u_senti_obezbedjeni_obroci_i_za_2016_.1084.html?news_id=313647

Japan adom Zenta

Related Images: