Božić u Caritas-Clubu – 2015

29. decembra je u Caritas-Clubu proslavljen Božić. Program su priredili vjeroučenici župe “Marija Majka Crkve” iz Aleksandrova i Svete Katarine iz Šupljaka, te članovi Kulturnog društva Ludas Matyi i Kor žena iz Šupljaka. Vjeroučenici župe Aleksandrovo su prikazali igrokaz sa temom: Što je Božić? Vjeroučnici iz Šupljaka su odigrali betlehemski igrokaz, a članovi društva Ludas Matyi su stvorili radosnu atmosferu, a kor žena sa Šupljaka je adventskim i božićnim pjesmama je povezivao razne scene. Poslije programa je Caritas-Club počastio djecu i goste sendvičima i osvježavajućim pićem.

S1810015_2 S1810020_2 S1810021_2 S1810024_2 S1810036_2 S1810044_2

30. decembra su poduzetnici grada Subotica obdarili djecu Udruženja Roma ” Ácsi” i siromašne na teritoriji mjesne zajednice Novo Selo sa 100 paketića. U ime Gradonačelnika je sve pozdravio gospodin Ottó Bús, pomoćnik Gradonačelnika zadužen za informiranje i zahvalio je na velikodušnosti poduzetnika.  Udruženja Roma ” Ácsi” je zastupala gospođa Klaudia Kurina, a mjesnu zajednicu Maja Jenovai. U ime Caritasa je Gabor Ric rekao uvodnu riječ, te je pozvao djecu da zazovu Djeda Mraza. Djeda Mraz je pozvao djecu da recitiraju ili odpjevaju nešto, što mu je i uspjelo, i na kraju je podijelio paketiće djeci.

S1820005_2 S1820011_2 S1820013_2 S1820024_2

Related Images: